söndag 8 februari 2015

Solsskenssaknad

Yr.no, det har koll. Lovade regn på ön i dag. Ville ju inte riktigt tro på det, för när man kommer till Tenerife, så ska man mötas av sol och värme... och starta semestern med en stund i solstolen och några vänder i poolen. Idag är det inte ens behagligt att sitta med jacka på sig på balkongen. Så man känner sig lite lurad.
Ilandsproblem för bortskämd otålig trött tant. Det kostar på att tiga ur sängen kl 3.20, efter en dålig natt sömn.Yr.no har ingen superprognos för veckan som kommer. Bror och sångerska kom hem från Gran Canada i fredags. Där var det den sämsta vintersäsongen vädermässigt på tolv år. Tenerife ligger väldigt nära. Hoppas få se solen här nere. Tur att man har en massa böcker med. Och att man sannolikt orkar gå ut på långpromenad när man fått sova ut

En bortskämd tant fick klaga lite. Det känns bra.

2 kommentarer:

  1. Skriva på surfplatta funkar inte så bra. Men lite kul kan det ändå bli.AL

    SvaraRadera
  2. Så trist, här har vi underbart soligt vinterväder idag. Nåja. 3-6 plusgrader to.m. Jag har promenerat utmed Vättern och nutit av vädret, upptäckte att min tjocka vinterjacka hade kunnat bytas ut mot en något tunnare.

    Det ger hopp om kommande tider... ;-) Hur som helst, ni får njuta av annat än vädret då. Teneriffa har jag inte varit på, men måste ju finnas annat att göra - även om det inte var tänkt så... ;-)

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas