söndag 22 februari 2009

Stavstödjande stalledräng stassar sig som sextioårs-salutions-samordnare. Söndag;snöskottning





Igår var det fullt kör. Började som stalledräng söder om Värnamo, Mockade, sopade, vattnade,utfodrade, packade hö och var ardenner. Sällskapshäst åt Tindra, alltså - och jag ser mig vid sådana tillfällen som hästrasen från de belgiska högländerna. En ardenner som gick med stavar. Vågade testa det när ingen såg - och det funkade brabra! Stöd och frånskjut samtidigt. OK, jag får tänka om och sluta fåna mig vad det gäller stavgång.

På kvällen var det sextioårskalas. K hade fyllt år och önskat sig ett kalas i present av byns boende. Så det blev paj och salladsbuffé och det var riktigt gott. Trevligt var det också, man hann prata med många, eftersom många var delaktiga i att sköta om festligheterna, och av den anledningen rörde sig en hel del mellan kök, hall och matsalens båda bord.


I morse hade den utlovade decimetern snö kommit, så det var bara att ut och skotta.

Resten av dagen har jag tillbringat fram för denna fascinerande, förbannade tingest - datorn - och lärt mig Photo Story. Genialiskt enkelt!Kolla!


2 kommentarer:

  1. Det verkar ha varit en kul tillställning hos Carla. Bra idé att önska sig en sådan present. Nu vet jag vad du gör på fritiden hädanefter. Gör bildspel....:-)
    Räven var jag så imponerad av när jag såg bilden. Tänkte, vilken bra kamera A-L köpte sig som tar så bra bilder...

    SvaraRadera
  2. Kul att kunna luras lite ... Bildspel är skitkul ... liksom allt med datorer.....

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas