söndag 25 december 2016

Bara bilder

Nästan.
Lite trött och halvhängig vill jag bevara bilderna från julen 2016 i det offentliga albumet. Kort, korta texter och bilder blir det....


Avslutningstårta för tant med borttappad röst. Så tråkigt att inte kunna sjunga med i de fina sångerna i kyrkan! Men tårtan var god!


Kändes bra att julen installerades i helgen som gick, så att förkyld tant kunde ägna tid åt kakbak och knäckkok... och som extra bonus knäcka bort en bit lagning på en kindtand.

Men knäcken blev god, och kakorna likaså.
Vid fågelbordet kalasade en flock julfåglar. Så granna, så svåra att fånga på bild med en vanlig kamera...


Dagen före julafton åkte vi till Hjälshammar för att äta lutfisk. Nästan tradition. Fast nästa år får det bli i Ulås. Karin upphämtades vid Rörstorp och alla charmades av familjen Fribergs senaste tillskott,... Fiona.Julafton inleddes med en promenad på välkända vägar och stigar, tillsammans med Karin.
Fick god hjälp av henne att fixa till mat inför kvällen...


Alldeles idiotiskt mycket mat... speciellt som dessa redan ätit av maten som väl inte kan vara nyttig för någon.


Klappar utdelades.


Alla tycktes ha varit snälla även detta år....


Julklappsspel, kaffe och kakor, lite kortspel... och tack för denna julen.
Idag är alla vi tre här i huset mer eller mindre hängiga... och har gjort som katterna, kurat i fåtölj, soffa och säng mest hela dagen.

1 kommentar:

  1. Här blev det inte mycket gjort heller idag. Maken fixade lutfisken. Jag har mest vilat. Önskar er en god fortsättning på julen.

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas