fredag 11 juli 2014

Dubbla doser


Tack, ni som kommenterat Sommarskugga. Nä, jag ska inte sluta blogga. Ska inte starta någon annan blogg heller. Skriva här ska jag. Berättar hur allt fortskrider, men utan några som helst detaljer. Ni är väldigt välkomna att maila, ringa eller Facebookmeddelandeskicka, om ni vill veta mer än det jag skriver här.

Det kostar på den som ska hänga med i den takt som C-E har, för att upprätthålla/förbättra konditionen.
Började dagen med Stockremmarundan, uppmätt till 5,1 km. Tre telefonsamtal från SÄS hanns med under rundan, först ett  bittert besked, därefter ett neutralt och sedan ett positivt.


Dagens motionspass nummer två, det blev ett backpass för att logga geocachen Bjärsveds klint i Hestra.  Det är en sådan där cache som stått på listan i alla år, men som har känts lite svår att nå. Nu parkerade vi bilen nedanför klinten, promenerade uppför en lång och ganska brant backe på körväg och tog sedan in på en stig, som var en del av en längre motionsslinga. Från stigen gick sedan den riktigt branta backen upp till klinten.
Tycker att branter är lite läskiga och här var det inget undantag. En absolut ättestupeplats var det... men utsiktspunkt och cache låg en liten bit från klippkanten, som tur var.


Superfin utsikt. På andra sidan sjön, i skogen till vänster, var vi igår.

Härlig dag. Lagom varmt! Solsken!

I kväll blir det fladdermuskoll på Store Mosse med bl.a. Johanna, Martin, Helena och Roger.
Ska försöka hitta cachen där också. I morgon bär det av till Halmstad över en natt. Blir väl en eller ett par ordentliga promenader då också, kan jag tro.

2 kommentarer:

  1. Jo, den cachen står på listan sedan länge men det blir inte av att jag tar den när jag åker förbi. Man måste nog bestämma sig för att ha den som mål. Jade velar vara med på fladdermuskvällen men måste ladda för morgondagens pass på sjön. Vi blir åtta personer i två motorbåtar på Jällunden. Vi slipper ro i alla fall om inte motorerna stannar. Ha en skön vistelse i Halmstad! Tänker på er! Kram!

    SvaraRadera
  2. fladdermuskväll?? Det låter spännande. När jag var barn flög fladdermössen runt öronen på oss ungar ibland när vi var ute och lekte i mörkret. Men de flög aldrig på oss. De hade bättre koll på oss, än vi på dem... ;-)

    Underbar utsikt från den där klinten!

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas