torsdag 31 augusti 2023

The worrying kind


Visst är jag en sådan! En riktigt ängslig en! Magfjärilar och en massa  andra  konstiga symptom. Men så har jag/vi inte varit utomlands sedan före pandemin.

Ängslig om jag får med rätt kläder, ängslig om kroppen ska hålla ( trots att jag testat den rätt mycket, och den har okejat), ängslig... ja, för allt....

Har ju egentligen sett fram emot den här resan i flera år. Vandringen i Devon och Cornwall. Hade beställt den från Jörns det året som pandemins stängde allt. Tre år sedan. Fyra år sedan som vi var ute och vandrade senast. Då var det i  mellersta delen av Italien. Med Rolfs buss och flyg. Förstod på Hannele, som reste med Jörns förra året, att det var krävande vandringar i Cornwall. Rolfs buss lovar lätta vandringar. Kändes bättre. 

Kvart över sju går flyget till Heathrow. Har åkt morgonflyg till London många gånger. Men det var länge sedan. Och nu ska vi inte alls besöka favoritstaden. Hoppas att vi kan vi till en sådan resa när det blir vår och parkträden står i blom. I morgon blir det bussfärd i sydlig riktning, från London sett. Fjorton personer från Landvetter lär vi vara.... och minst lika många som kommer från Arlanda.

Nu ska jag gå och packa. Väderutsikterna ser lovande ut. Så det får mest bli shorts, knälånga byxor, kortärmat, klänning... och något som är varmt...för tänk om nu väderlekesprognosen är fel. Absolut resfeber... 
 

22 kommentarer:

  1. Trevlig resa! Är både avundsjuk och inte! Tror inte min kropp pallar vandringar i terräng. Jag går ju mycket men i väldigt enkla spår. Annars skulle jag inte tveka en sekund. Att du klara strapatser det vet jag! Glöm inte stretcha efter varje dags vandring. Något jag måste bli bättre på då både rygg och höfter annars tar stryk. Jo jag är nog avis, på att du har den fysiken så du törs! Ha en underbar semester! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Står att det är lättvindigt flera gånger.. Så du skulle nog platsa du oxå. Såg att reseledare Peter är född 54, ochcdet känns rätt lugnt!

      Radera
  2. Åh, jag blir avundsjuk, jag som älskar vandringar! Detta låter ju super. Ni får verkligen ha en trevlig resa!
    Jag själv gläder mig åt allt som jag har gjort.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känner att man fårv passa på så länge man orkar. Kram

      Radera
  3. Jaha - nu är det alltså dags.
    Du tränar ju året om, så jag tror att du klarar det.
    Fjärilar i magen är helt förståeligt. Tror inte att jag skulle fixa att flyga längre - 30 år sedan sist.
    Önskar dig/er en toppenresa i landskapen som jag älskar.
    Kram/Barbro

    SvaraRadera
    Svar
    1. Flygresa är ok. Två timmar bara.

      Radera
  4. nej, oroar mig först när det hänt något... onödigt oroa sig två gånger.

    SvaraRadera
    Svar
    1. bra att ni tog en annan resa, Jörns resa inställt, kanske inte så många anmälningar (vi ska till Frankrike med Jörns snart)

      Radera
    2. Här var det fullt! Lite billigare än Jörns

      Radera
  5. Jaså, ni ska ut och resa! Ha en riktigt trevlig resa nu då! Eval8

    SvaraRadera
  6. Men så fint du har fått på din blogg! Va kul med en resa, du kommer att få det underbart!
    Kram, från en som ska ut och resa också....igen!

    SvaraRadera
  7. Underbart! Önskar dig och din man en riktigt fin resa till England. Ni kommer nog att trivas. Om inte annat går det ju att leva på Fish 'n chips;-) Cornwall är sååååå vacker! NJUT!!!

    SvaraRadera
  8. Mycket fisk och chips blir det. Och paj...men inte kidney pie...

    SvaraRadera
  9. Vad trevligt att resan hit nu blir av. Och Cornwall är ju så vackert. Önskar er en riktigt fin resa och fina upplevelser och givetvis härliga vandringar.
    London är ju en härlig stad men finns ju kvar. För mig , döttrarna och yngsta barnbarnet blir det en resa dit i oktober. Var med äldsta barnbarnet där när han var 10 så nu är det lillebrors tur.
    Kram

    SvaraRadera
  10. Åh så kul!!! Vilken tur jag hann titta in! Det kommer att bli kanonkul och intressant! Lite fjärillar i magen hör till. Njut nu!!!! ,-))) Varm Kram Primrose ,-)

    SvaraRadera
  11. Det där tror jag du fixar galant. Du är ju vältränad. Får passa på att önska dig en trevlig resa! Och en till önskan: Många blogginlägg förstås.

    SvaraRadera
  12. Det kommer säkert att bli hur bra som helst och en fantastisk resa.
    Hos oss är det Husse som står för resfebern medan jag brukar ta det lugnt.

    Ha det nu riktigt gott och njut!

    SvaraRadera
  13. Lite resfeber och ängslighet tro jag ger effekt på en bra resa :-)
    Så skönt att vandra!
    Kram


    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas