fredag 20 september 2024

Bilder från en fin dag

 Klimatkrisen ... vissa dagar ORKAR jag inte tänka på den. Jag vill bara njuta av det härliga vädret, bara vara i den mjuka sensommarvärmen. 

Idag har jag både njutit och varit.


Fredagsmorgon... om man nu tycker att halv nio är morgon ( och det gör jag) ...betyder en dryg timme på gymmet. Det ÄR bra för den gamle kroppen med styrketräning. Borde få till en gång till varje vecka, men det blir inte av... och en gång i veckan är bättre än ingen. Med tanke på  hur fort tiden går, så känns det som om det är fredag minst två dagar i veckan.

Måste ju bara ut i det underbara vädret. Hinner inte med långpromenader under arbetsdagar ( eller prioriterar inte det), så idag fick det bli en lite längre runda.


Höstfärgerna börjar visa sig ordentligt. Rönnbären har väl aldrig varit fler än detta år.


I brist på sjöar, så anlägger många av våra grannar, dammar.


Vatten är alltid vackert. Detta är dock inget vatten som inbjuder till bad.  Få se om det kan bli besök vid en sjö på söndag.


I eftermiddag och i morgon, har vi två killar på besök.


Vi mötte upp vid ridskolan utanför Gnosjö. Kul att se killarnas ridträning på den ridskola som de har bytt till, denna termin.


Det är knappast att man tror att bilden är tagen i Sverige. Men det är den. Så vackert det var på höjden, sydost om Gnosjö. Och intressant att se Isaberg ur ett nytt perspektiv.


En vacker björkhage utanför stallet.


Betesmark för fina djur.


-Jag klättrar upp och hämtar ett gott äpple, sa Konrad.


Jodå, det gamla trädet levererar fortfarande stora och välsmakande frukter. Är dags att plocka ner dem alla.


Köpte med lite höstväxter, då vi passerade Hestra på vägen hem. Planterade dem medan morfar och killarna spelade fotboll. 
Nu är det bara ett par krukor med egenodlade sommarblommor kvar. Snart är även deras saga all.


Prick till prick gillar båda killarna.
Så kul att se hur motoriken blir allt mer förfinad.


Är så tacksam för att vi får "rå om" dessa båda fina killar lite då och då. Och tänk så mycket enklare det är att vara "barnvakt", jämfört med när de var riktigt små.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas