söndag 13 september 2009

Nyss nedkommen...







...från skyn och mottagen av C, som bjöd på stekt stömming (mmmm) till kvällsmat....
kan man bara konstatera att det var en fantastisk, kul, annorlunda erfarenhet som jag hade möjlighet att få.
Hydra var fint, men SÅ förtorkat - boendestandarden var under all kritik, och detta trots att vi hade den vackraste utsikt man kunde tänka sig och kursen var BRA, men tiden kunde använts på ett mer effektivt sätt.
Intressant och utvecklande var att möta kolleger från ett stort antal länder och intressant var också att se en grupp formas, och vilka stadier man tar sig igenom på en vecka. Det glada, vänliga stadiet, konflikter som uppstår, tillbaka till en bra relation, nya upprörande oliktänkanden - och så var kursen slut och tårar flöt.

Tack EU - det var kul! Åker gärna igen - och helst tillsammans med en god kollega. Om inte K varit med, så hade jag säkert haft hemlängtan ibland.
Lägger ut ett par fina bilder från Hydra - kommer säkert att återkomma till veckan på ön. I morgon blir det vardag igen- jag är inte det minsta förberedd! Men jag har ju alltid lite dramövningar att ta till!

2 kommentarer:

  1. Välkommen hem! Det låter som om du haft en härlig vecka och fått lära dig mycket nytt. Vackra bilder har du tagit också.
    Nu är jag nyfiken på om du kan förmedla lite av din nya kunskap till oss som inte kommit dit...jag är verkligen nyfiken på allt du lärt dig.

    SvaraRadera
  2. Kul att se bilderna från Grekland och höra lite om dina upplevelser. Väntar nyfiket på mer.

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas