lördag 9 januari 2010

Klar konsekvens

Det kom ett paket med tvättnötter. Aviseringen kom i mobiltelefonen. Under många år har vi haft postutlämning i affären i Grimsås. Nu är den möjligheten borta. Skulle hämta paketet på Svensk kassaservice i Tranemo. Tänkte passa på när vi ändå hade ärenden till T-mo idag.

Men nu måste jag ha missuppfattat namnet på servicestället. Skulle sannolikt vara Sveriges kassaste service. För på servicestället var det inte öppet, trots att det var lördag förmiddag och de allra flesta människor var lediga och hade tid att besöka serviceställen.
Saknar redan ICA-affären i Grimsås. Kass service är en klar konsekvens av nedläggningen.
En klar konsekvens av det kalla vädret var att man fick ha huvan uppfälld i den snåla vinden, på dagens promenad. Men vackert var det, och många fina bilder blev det. Även om det är svårt att få till den där riktiga skärpan när man zoomar med stora objektivet.




Dagens promenad tankar rörde sig mest kring den bedövande, vackra vinternaturen och att man numera lärt sig titta med foto-möjlighetsögon. Så är man inte fotogenic, så får man väl bli fotoholic. Ett ganska sympatiskt (miss-)brukande, för kropp såväl som för kassa.





Kommer inte år den kommunala mailen. Den har varit omöjlig att komma in i ett helt dygn. Så får de inte vara - jag som alltid hållit den högre än ( i mina ögon), låg status hotmail. Men hotmail kan man ALLTID lita på. Nu börjar jag få lite kalla fötter - flygbiljetter och kontaktadresser inför BETT-äventyret nästa vecka ligger där. Behöver ha kontakt, har inte fått alla handlingar som jag ska ha....

En klar konsekvens av för mycket flytande föda under förmiddagen blev en bedövande kall ändalykt. Men befriande var det.....



3 kommentarer:

  1. Nu har det äntligen blivit av att jag har startat en blogg. Det var verkligen så lätt som du har sagt och så roligt =)
    Titta gärna!
    http://camillasvirkhorna.blogspot.com/

    Ha en bra helg så ses vi på måndag.

    SvaraRadera
  2. Ja, det är för tråkigt när nedläggningar blir fler konsekvenser än vad gemene man förstod innan. Visst är det dåligt att inte kassaservice håller öppet en lördag. Katastrof, skulle jag kalla det!!
    Vi får våra försändelser med posten till vår brevlåda...om man ringer dagen innan. Det kallar jag service!

    Du tar så vackar foton och fångar ögonblicken så man blir rent rörd!! Fortsätt att ta så fina bilder och visa för oss här. tack!

    Hoppas att du kommer åt din mail och kan få alla info till BETT. Det blir nog ett äventyr du kommer att minnas.

    SvaraRadera
  3. Kassaservice är verkligen kass service. Vi får våra paket till ICA-affären som tur är för den har ju öppet bra tider.

    Hoppas det ordnar sig med din mejl. Du får ju bara inte missa BETT.

    Vintern inbjuder till verkligen fotografering. Har nog fotat ca 500 bilder redan. Det är svårt att hålla kameran stilla när man fotar med långa objektivet. Brukar försöka ta stöd. Ha det bra i vinterparadiset.

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas