tisdag 1 februari 2011

Amandas armband


Armband, det hade man ju när man var barn och när man var ung. Kommer ihåg att jag hade ett silverarmband med massor av olika berlocker i. Det blev omodernt, eller blev jag för gammal för att använda det.... försvunnet är det i allafall sedan många år.


Har konstaterat att armband har blivit mode under senare år. Antagligen så har det varit så länge, bara att jag inte registrerat detta. Jag är urdålig på att se saker - om jag någon gång skulle behöva vittna och beskriva ett utseende eller en klädsel, så skulle det vara ren katastrof.... jag lägger inte märke till sådant.


Har iallafall sett att folk haft häftiga armband - helt olika de gräsliga guldarmband som förra generationens kvinnor visade sin status genom.
Nej, glada pärlor och länkar pryder handleden på många människor, det har jag registrerat under senaste året. Och inte bara unga handleder, utan på alla åldrar.


Har sneglat på armband, och sedan på mina kraftiga handleder. Det skulle väl inte se klokt ut på mina kraftiga handvrister, det här med armband?


Fick armband och halsband i avslutningsgåva av min gamla klass .... och konstaterade att ... ju jag kände mej faktiskt fin med armband, och ville faktiskt ha några flera.


I Bor bor en supertjej som gör smycken. Jag har köpt tre olika halsband från henne på julmarknaden i Apladalen. Hon har en egen webbsida, Amandas smycken, och genom den kan man ju beställa vad man vill ha.


Kom äntligen till skott förra veckan, skickade ett mail och beskrev på ett ungefär hur mina armbandsönskemål var. Idag låg de i brevlådan, och jag tog genast på mig de vackra armbanden.
Under seneftermiddagen/kvällens utvecklingssamtal, så har de fått glänsa och glittra på handleden och jag har känt mig riktigt häftig.


Är så nöjd med mitt köp. Tänk vad snyggt det kan bli med lite pärlor och mycket kreativitet. Mycket häftigare än "äkta" vara... jag gillar verkligen Amandas design.

2 kommentarer:

  1. Roligt med lite glitter ibland.

    SvaraRadera
  2. Jag älskar armband av alla olika slag. Det är nog det smycket jag uppskattar mest+ örhängen.
    Jag har gjort något själv och beställt ett eller ett par. Köpt desto fler =)
    Livet är glittrigt om man har på sig ett sådant..

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas