lördag 31 december 2011

Efter elva...

... kommer tolv. Om nio timmar har den/det kommit.
Det  är mycket tillbakablickar så här års..... Lite tjatigt att se allt om allt i alla medier. Bara elände var det 2011, tycks det.... men det har det alltid varit. Det är de negativa händelserna som ger rubriker. Det ligger i sakens natur.... Vore ju konstigt om man gjorde ett jättescoop av " Femtioåttaårig lärarinna nöjd med året som gick".
Visst var det ett bra år, det som var. Året då geocachingen blev en ofarlig drog,  som tog mycket tid från den varma men mulna/regniga sommaren. Året då vi fick en egen sommarstuga. Målarsommaren. Den slitsamma, men till stor del, roliga skolhösten.
Lite rispor i den glänsande kristallen blev det under slutet av året, men det är sådant som händer, och de kommer att kunna putsas upp igen .... även om det sannolikt kommer att finnas en del sår kvar under ytan.

Idag har vi haft den traditionella korvgrillningen vid Gumpebo. Minusgrader ... men skönt i luften. Lite trevligt mingel under det att korven blev varm och ätfärdig.


Korvätarbilder kommer här:

Tog en promenad i det vackra men disiga, efter det att vi kommit hem från grillträffen.Dags att planera för kvällens begivenheter. Det är också tradition. Vi är ett antal medelåldrare som brukar träffas hemma hos någon. Nästan alla kommer från vår by. Behändigt. Bil dit och promenad hem. Värdparet står för varmrätt, vi andra bidrar med det andra som ska till. För egen del ska jag göra något så 80-tal som en räkcocktail x12. Dags att börja skala!

Till alla mina bloggvänner/läsare och till alla förbipasserande på bloggen önskar jag

GOTT NYTT ÅR !2 kommentarer:

  1. Gott Nytt År! Kommer just hem från nyårscaching med några kompisar. Bra slut på året. Önskar er en skön avslutning och bra början på det nya.

    SvaraRadera
  2. Tack för att jag fått ta del av din intressanta och roliga blogg under 2011. En god fortsättning önskar jag dig...
    Kram!

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas