söndag 29 september 2024

Flytt

 

 

De cirklade  runt, runt på hög höjd. Ropade och skrek! - Någon som ska med?

Tror att "våra" tranor gav sig i väg för ett par veckor sedan.  Har vare sig sett eller hört dem. Finns fem-sex par i byn. Men nu har de flyttat.

Två husvagns ekipage har kört förbi. Kan ha varit flera, har ju inte koll hela tiden. Dags att flytta in husvagnen för vintern. Grannen har en stor loge, där vagnarna har det bra under vintern.

En härlig dag har det varit. En höstdag. Tog en långpromenad på tidig förmiddag. Ljuvligt att promenera under sol och blå himmel.  '

Städade ur  växthuset. De gröna tomaterna plockade jag in i går. Nu ligger de på "mognad" , både på fönsterbräda och i matkällare. Håller de sig bra, så lär vi ha tomater i flera månader.

Höst är det. Hösten är vacker! Får bli en kort promenad till. Bara för njutnings skull. 


7 kommentarer:

  1. Så flitig du varit. Jag har bara satt ihop en årskalender i telefonen. Den tog 3-4 timmar att få till. Helt slut i huvudet nu.
    God fortsättning på söndagen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte illa att sitta och sortera bilder så länge. Det blir man rätt slut utav. Bra jobbat!

      Radera
    2. De blev inte det minsta sorterade, tyvärr. Det gällde bara att hitta några som var okej. Tror det behövdes runt 75 bilder. Puh!

      Radera
  2. Ljuvligt ute. Jag försökte fånga lite höstfärger även idag, men solens skarpa kontraster resulterade i noll bilder. Idag hade jag också en tröja under jackan eftersom jag var lite för tunnklädd igår, även ett par tunna magiska vantar låg i jackfickan, men behövdes inte tas på.
    Njutningens tid. 🧡🍂
    Ha en fin vecka Anna-Lena!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blev inga fler bilder tagna här heller.Jo, en massa bilder på blå himmel.svårt att zooma in med mobilen... Tack detsamma!

      Radera
  3. tror jag såg några svanar, fantastiskt hur fåglarna följer efter varandra, i rätt tid.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis. Naturen är otrolig!

      Radera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas