fredag 13 februari 2009

Borås, behandling, Bodhi och behå.



Har varit i storstan. Om nu Borås räknas dit??? Tveksamt! Var iallafall på ansiktsbehandling. Blev insmord i aromatiska oljor och fick ligga och lyssna till mjuk musik under tiden som oljorna verkade. Kändes som om man låg mitt i en blomsteraffär. Med sådana blommor som man har på begravningar....Efter 45 sköna minuter lämnade jag "Len Hud" med lent och leende ansikte. Kan tänka mig att göra ansiktsbehandling fler gånger!
Fast aromen har ersatts av en lite halvrutten doft, så här i efterhand. Är det mitt elaka inre letar sig fram och bryter ner de behagliga oljorna, månne????


Borås är en stad som på senare år blivit en riktig konststad. Pinoccio är riksbekant, medan jag är mest fascinerad av Bodhi. Denna helgröna hulk, som står nedsänkt i Viskans kalla och skitiga vatten och som inte alls blev uppmärksammad, när konstkännarna bjöd oss obildade och konsttörstande på guidad tur i somras......

Var i Knalleland och köpte behå. Såg en annons från "Change" i BT. Köp två - betala för en. Tilltalande för en snåljåp, från gränstrakterna till Småland.
Har tidigare handlat behå under det årliga besöket i Ullared, år efter år. Dessa mer eller mindre åldriga behagshållare har med tiden blivit lika hängiga som de hängande obehagen de är tänkta för. Men på Change blev jag omhändertagen. Två tjejer gjorde mätningar och tog fram tillräckligt STOR kupa. Utprovadet tog lika lång tid som ansiktsbehandlingen. I allafall enligt maken som tyckte att väntan blev lång. Han som shoppat loss under en timmes väntan i centrum.

I kväll ska vi till K och L. K är en av de mest omtänksamma människor som finns - om alla hade samma osjälviskhet och empatiska begåvning som hon, ja, då skulle jorden vara ett paradis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas