fredag 19 februari 2010

På plus

Efter mer än femtio dagars minusgrader - om man undantar utlandsresorna- har jag idag upplevt PLUSGRADER på svensk mark. Under det att vi fikade på Hallandsåsen stod snön som en vit vägg utanför fönstret, men ju längre söderut vi kom, så visade temperaturmätaren i bilen på en,två, TRE, FYRA plusgrader.
Har varit ute en sväng i ljuvligt slask och temperaturen höll sig fortfarande på fyra grader. Rena våren här i Malmö.
SMHI hotar med snökaos. Yr tar det betydligt lugnare i sin prognos. Yr hade t.o.m. lagt Grimsås på plusgrader vid något tillfälle. Hoppas att det stämmer.... för nog är det så att ska vi komma mot vår, så måste tempen på plus och då blir det slask. Mycket slask llär det bli....
Kul att gå i storstäders matbutiker. Besökte en stor affär (Kvantum) på Mobilia. Väldigt mycket onyttiga saker som lockade. Kunde inte motstå det finaste plockgodiset. Ett kvart kilo kostade femtio kronor. Men vad gör det, det är sportlov och besök hos K och H. Då kan man gott kosta på sig lite extra plus.

2 kommentarer:

 1. Usch för slask, men det måste till om vi ska få en vår och sedan sommar. ta det lugnt i snöovädret. Vi stannar hemma och kurerar oss.

  SvaraRadera
 2. Visst är det gott me godis...tänker på ditt tidigare inlägg =)))
  Jag kan inte säga att jag längtar till slask, nr inga skor håller vätan ute, eller när smutsen är konstant i klassrummet...
  Men det kommer ju trots allt en vår och när den än kommer så är den välkommen =)))

  Hoppas att ni har det skönt i snöyran och kan njuta av att vara inomhus. Vi ska ju till Malmö nästa helg, det ska bli spännande och roligt =))

  SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas