fredag 6 januari 2012

Hjälshammarhälsning

Ser en helt underbar solnedgång utanför fönstret. Dagen har varit sagolik. Började den med att läsa klart Niceville - ja, efter det att jag matat och släppt ut katterna då.
Efter dusch och frukost, så tog stallsysslorna vid. Det är inte så märkvärdigt - mockning, mat, vatten, men det ska göras och det tar en liten stund. Pratade med mysiga Ida, som just var i färd med att göra i ordning sin egen häst för en ridtur.
Inte kunde man vara inne denna härliga dag.
Tog Js bil till Osudden, njöt - tillsammans med ett stort antal promenadister - av den vackervackra omgivningen. Kände mig så tacksam att få uppleva detta. Bilder kommer i morrn.... använder husets dator och nöjer mig med text ifrån den.
Åkte in till stan, fortsatte cacheletandet, åt supergod lunch på stans sushibar och gick sedan en lång vandring för att leta efter en gömma som jag gick bet på.
Så frisk luft, sol och motion, det har jag fått idag.
Även igår blev det mycet av den varan. Kombinerat med blöta. Var hos vännen Inga i Forsheda och fick möjlighet att leta upp hennes cacher - eller iaf några av dem. Lärde mig mycket, Inga hade lagt ut en brevlådecache och en mysteriecache. Kul -- och trevligt--och så var det semlepremiär till förmiddagsfikat hos Inga.
Åker hemåt i morrn eftermiddag, då Ms föräldrar kommer till Hjälshammar för att ta över kattskötar och stallskötarsysslorna tills dess att husets- katternas - hästens ägare kommer hem från Gran Canaria på onsdag.
Lägger ut alla fina bilder från hemmadatorn.... med minsta möjliga text.
Nu ska det snart bli en tur till Gällareds kyrka, där det är musikgudstjänst. Ser fram emot skönsång och julmusik.

2 kommentarer:

  1. Visst har det varit en helt underbar dag!!!

    Låter som ett mysigt avslut med sånggudstjänst! Kram Ingela

    SvaraRadera
  2. Underbar dag! Åkte till Halmstad och letade burkar, fann 16 st. Mindre kul med punka på bilen, men tog mig hem med reserven. Har också fantastiska bilder på solnedgång över havet men är för trött för bloggen ikväll. Kommer imorgon. Skickade lite tips på mejlen. Ha det bra!

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas