onsdag 3 juni 2009

Klok kvinna


En del människor är morgonmänniskor och en del är kvällsmänniskor. Jag är varken eller. Helst vill jag inte gå upp före klockan åtta och klockan tio på kvällen, ja, då är det dags att sova.

Precis som min februari-nyfunna vän, öpedagogen sa, så får man nya vänner när man börjar blogga. En av mina blogg-vänner är kvällsmänniska. Jag brukar kolla om hon har något nytt inlägg, i samband med att jag kollar mailen varje morgon. Jag har hittat många kloka och fina tankar på Ingas tankställe - hennes blogg är verkligenett själsligt tankställe.
Idag var det helt underbara ord som mötte mej - de gick direkt till mitt hjärta, och jag kände tårar bränna bakom ögongloberna. Jag läste om mig själv, när jag läste liknelsen med nässlorna.

Jag skrev ut Ingas tankar och satte upp på toaletten i peronalrummet. Det är ju bara där man har tid att läsa om man jobbar i skolans värld!

På eftermiddagens konferens, tackade en av kollegorna mej, för det hon själsligen fått med sig från sitt toalettbesok, i form av Ingas ord. Jag vill att du också ska läsa!
Och en vacker blomsterskål vill jag förära den kloka kvinnan!

1 kommentar:

  1. Tack för de fina orden! De värmde i hjärtat. En anledning att skriva är väl just att dela med sig av det som berört en själv. Jag sprider gärna ord men inte skvaller. Toaletten var ett bra ställe för tänkvärda ord. Ska ta efter nästa gång jag hittar något riktigt bra.

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas