måndag 22 juni 2009

Kommunikation krävs!


Idag har jag gjort två bra saker. Jag har köpt en ny dator - en laptop. Den ville gärna kommunicera med den digitala världen via zyxel-modemet... bredbandet gick i gång direkt. Datorn ha en inbyggd webbkamera markte jag - fick igång ett program där jag såg mig själv i flera versioner. Så nu kan jag kommunicera med mig själv ... och det behövs för jag är en sådan där bokstavsmänniska, en del har ju ADHD eller AADD ... jag har bokstäverna DUM!

Behöver ladda ner Photo Filter igen - för något så bra och enkelt fotoprogram tycks inte finas med....

Kameran och laptopen kunde kommunicera - nya snygga bilder är inlagda. Fast idag blir det bara en bild på datorn, behöver ett bättre bildbehandlingsprogram till de övriga bilderna.


JAG behövde öppna en kommunikation med en person, som jag kommer att ha en hel del att göra med framledes. Idag har vi PRATAT. En sådan massa missförstånd det kan bli när man har diagnosen DUM! Det känns så BRA att ha fått lyssna på varann. Det enda som gör mig lite ledsen är att det finns NÅGON därute, som tidigt var läsare av min BLOGG, som har velat göra livet lite surt för mig..... Men sånt är väl livet .....eller som min kommunikatör påpekade: Jag är så ärligt uppriktig och dessutom så spontan, så mitt skrivande kan uppfattas fel, och att jag på så sätt biter mig själv i svansen.

Jag önskar verkligen att jag fick veta vem och varför någon velat göra livet lite surt .... bara för att kunna förstå.....


Iallafall så kom jag och min kommunikation fram till att vi ska och behöver kommunicera i framtiden - och att vi ibland kommer att tycka olika - men det måste man ju få och kunna göra - bara man kommunicerar med varann och inte förbi varann... eller inte alls....


Gräsklipparn är inlämnad - ska bli klar framåt veckan..... jag tycker lite synd om ärlan och koltrasten.....


2 kommentarer:

  1. Jag kommer ihåg känslan när man satt framför sin splitter nya laptop och började knappa på tangenterna. Nu har jag vant mig vid den. Den har blivit en del av mitt liv.

    Kommunicera måste vi annars dör vi. Ibland är kommunikationen bra, ibland kärvar det. Men allt som kärvar kan lösas om vi inte slutar kommunicera. Ser fram emot mycket kommunikation framöver.

    SvaraRadera
  2. Man får lära sig mycket nytt - både i den digitala världen, i vardagen och i det sociala livet, trots att man är gammal och grå. Tänk vad bra vi har det idag, som får den möjligheten!

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas