måndag 18 januari 2010

Utförda uppgifter

Fick en uppgift att utföra under BETT-mässbesöket. Skulle hitta något i det digra utbudet av varor och tjänster på mässan, som kunde användas i e-twinning- sammanhang.
Fastnade för tre webb-baserade tjänster, som jag låter er ta del av även här - jag tror inte jag begår något copyrightbrott mot e-twinningbloggen ( eller mig själv).
Tyvärr så kostar ju allt - men som någon så klokt sa, över en öl på hotellet: - Vi har ju läromedelspengar, och i dag har internet tagit över mer och mer av läromedeln, och då är de ju dem man måste köpa.
Här kommer min lilla uppgift:

Idag har vi haft halv friluftsdag i skolan. Alla tvåor till sexor på is, i backe eller i skidspår runt välskötta friluftsanläggningen vid Korpstugan. Jag hör till dem som inte är så förtjust i friluftsdagar utan planering.... tycker väl att barna kunde frilufta sig på fritiden, och vet att de allra flesta gör det också. Så jag tycker att det var tre bortkastade lektioner .... men vad är väl det i det stora lektionshavet..... blott en liten spott..... Barnen var nöjda, jag fick frisk luft.

Har varit på andra spinningtillfället idag. Tycker att spinning är jättekul - och vanebildande. Tiden går mycket fortare än på ett vanligt aerobicspass eller stepup/styrkapass. Var på aerobics igår .. ska försöka att gå på både söndags och torsdagspasset i Dalstorp också ...åtminstone så länge vädret är vintrigt och tråkigt. Bra för gammalt kärringafett att få skvalpa omkring lite... :))Tänk om jag kunde få mej ut i skidspåret någon dag......

4 kommentarer:

 1. Tack för bra tips och idéer =)
  Kommer att behöva hjälp om jag ska komma igång med E-twinning.
  Du inspirerar, jag måste hänga på =))

  Får nog försöka att prova spinning igen...jag längtar efter att cykla, men jag har iaf gympat idag.

  Vill ni ha en snabb kopp kaffe så säg till...kan nog göra ett par semlor också =)

  SvaraRadera
 2. Glömde ju fråga hur du gjort filmen...har försökt ladda upp en film på det viset till bloggen,flera gånger!! Men det har inte lyckats =(

  SvaraRadera
 3. Tack för tipsen! Intressant!

  Vad hurtiga ni är! Själv får jag nog ta det lite lugnt ett tag till. Gick hem tidigare från jobbet idag för att halsen sved och rösten inte höll. Ska vila imorgon.

  SvaraRadera
 4. Bodil: Tack för inbjudan ... men vi har "kort" om tid ... och jag vill ju gärna hinna prata också....
  Film: Photo Story ... ladda upp genom videoikonen.
  Inga: Krya på dej!!

  SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas