tisdag 14 december 2010

Färdigfirat

Nu är det färdigfirat för luciaföljet. Tror nog att många är ganska färdiga själva också. Känner mig lite så´n .... denna kväll är det ingen risk att man påbörjar några projekt. Lite dator, lite stickning i väntan på en av favoritserierna på TV, "House".
Vad bra det gick idag också! Absolut succé på det stora företaget. Tre sittningar för de anställda i företagets matsal och en föreställning för företagets pensionärer i Bygdegården. 160 pensionerade IKOanställda med respektive var på plats. Tänkte tanken när jag såg ut över de månghövdade kaffedrickarna "Snart sitter jag här också". Uttalade det till ljudteknikern och han hade samma fundering, han har ännu närmare i tid tills det vankas pensionärskaffe.
Oj, vad tiden går fort - det kunde vi gemensamt konstatera. Det gäller att ta vara på den.
Tycker att jag fått möjlighet att göra det så här i Luciatid, då jag fått hålla på med något av det roligaste jag vet - sång, musik, barn och publik.
Succé blev det som sagt. 3-6ans elever kommer som tack att få en valfri endagarsresa med mat och inträde, att göra någon gång under våren. Bodaborg ligger nära till hands, men kanske finns det andra förslag...
Vi blev på stående fot bokade till nästa år igen, och jag sa ja direkt, har jag bara hälsan i behåll, så återkommer gärna både jag och eleverna. För jag är en riktig Lucianörd, jag....
Lite tomt känns det nu när allt är över, men jag fick suga länge på luciakaramellen, så jag känner mej ganska så nöjd och luciamätt.

2 kommentarer:

  1. Grattis till de lyckade föreställningarna! Pusta nu ut med något roligt och njut länge av minnena. pensionärer blir vi alla vad det lider. Jag faller nog före dig och jag börjar faktiskt se fram emot det. Det gjorde jag inte för bara något år sedan. Ha en skön mmakväll1

    SvaraRadera
  2. Oh, vad det är skönt när allt har gått så bra! njut av det ett tag och bara låt det sjunka in...vi måste bli duktigare på att njuta under längre tid när vi gjort något bra. Tänk om man kunde kvista upp till Grimsås nästa år och titta/lyssna på det luciatåget =)

    Pensionärer kommer vi förhoppningsvis att bli så småningom. Jag har under veckan som gått träffat på en del som verkligen njuter av att vara passionär ; ) Gott att höra!

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas