onsdag 6 april 2011

Onsdagsode

Känns som om jag bara vill skriva positiviteter, jag rena hyllningar och lovord, denna dag då favoritträdets hängen slagit ut i blom..... Skönt att det finns sådana dagar ibland .... ofta käner jag mig som en riktig gnällmaja... Första versen i odet vill jag skriva till min härliga klass. Deras postiva kunskaps, mognads och kreativitetsutveckling har jag verkligen fått bekräftelse på de senaste dagarna. Nästa vers får alla de andra ungdomarna, lite fulla av bus ibland, men alltid trevliga och lyssnande till vad man säger ( åtminstone för en stund :)) Kollegorna är värda en vers också, trots att vi för ett år sedan fick veta att det skulle skäras ner ännu mer i resurseriet, och det tycktes lite övermäktigt - så har vi fixat detta jättebra, framförallt genom att hjälpas åt och att tillsammans skapa en positiv atmosfär. Våren får en vers, den är verkligen här nu, bara några enstaka snöflak kvar i skogen, när jag tog en seneftermiddagspromenad. Sista versen för nu, får den tid vi lever i, där vi snabbt via datorn kan uträtta saker, uppdatera oss om aktualiteter, bevara kontakter, skapa nya ..... och skriva ner tankar och veta att det finns någon som läser dem! Kort - snabbt och lättläst! De blogginläggen är ofta de bästa!

1 kommentar:

  1. Glöm inte din egen vers. Den vill vi också höra. Vi fick också höra för ett tag sedan att det skulle bli minskade resurser till vår skola. Skolorna i stan behövde mer. I måndags lät det mera positivt. Det kanske inte blir så farligt som det lät.

    En positiv atmosfär är så viktig. Vi har en jättebra stämning på vår skola och underbara kollegor. I måndags fick vi läsa ett brev som en tjej, som jobbade som "Ung vuxen" hos oss, hade skrivit. Det var enbart superlativer. Roligt!
    Ha det bra!

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas