fredag 29 juli 2011

Vidsträckt, vackert, varierat, välskött

Promenad på Store Mosse blev det idag, som planerat. Vidsträckt, vackert, varierat, välskött - det är ord som passar bra vad det gäller vår närbelägna nationalpark.
Bilderna får berätta. Rekommenderar absolut ett besök i nationalparken. Lägger ingen musik på Photostoryn. Tystanden är rådande i den mäktiga naturen, det får den bli på bilderna också.


4 kommentarer:

 1. Ni hade förstås en underbar dag. Önskar jag kunde ta samma tur snart igen. Kände igen några cacher, men fått lite tips till de jag inte har tagit. Har i alla fall med sonens hjälp lag ut några egna cacher, 4 st som innehåller ledtrådar till nr 5, en mystery. Ha en skön helg och resten av ledigheten.

  SvaraRadera
 2. Fina bilder, ser ut som att ni haft en fin dag! Jag och H bokade precis en resa till Rhodos, sticker imorgon eftermiddag. Planen är komma till er på måndagen v.32. Ringer imorgon om jag hinner! Hälsa far. Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja, det var en fin vandring och fina bilder. Jag har besökt mossen men gör gärna om det besöket någon gång... Njutbart, som du skriver.

  SvaraRadera
 4. Cachar gärna nån dag. Åker till Lerum må-on, mc-träff lö, annars fritt, maken jobbar.

  SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas