lördag 15 augusti 2020

Badliv

 


Bad, bad, bad- varenda dag. Nu har man glömt kalla juli, och kommer bara ihåg ett par helger då det var badväder.
Insjöbad i ett par dagar, promenader på morgnarna, lite bärplock, lite kantarellfynd och en gårdag som tillbringades med de bästa killarna jag vet... och dessutom till stor del på favoritbadplatsen. 
Imorgon ska insjön förhoppningsvis bytas mot hav. 
Ju länge sommarvärmen håller i sig, desto mer vänjer man sig vid den. Suveränt att det blir varmt så här sent på året, då växtligheten inte påverkas speciellt negativt av att det är varmt och torrt. Grönt och frodigt, avkylning på kvällen, daggvått på morgonen och badliv på dagen... det gäller att njuta. Vilket jag absolut gör.
Och för en gång skull, så fick jag till ett föredömligt kort inlägg!
Och

17 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen på havet för vår del i morgon!
    Det gäller att njuta nu🤗

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känns som om det är sommaren sista dagar. Men vilken sommar det blev!

      Radera
  2. Visst är den en helt underbar och lång sommar:-) Vi i nollåttaland drog ju vinstlotten i år, för även i juli var det över 20 grader varje dag faktiskt, men kvällarna och nätterna var svinkalla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och jag som är lantis och nära naturen, ser hur bra det var med mycket regn. Och sol efter det. Grönt och bärrikt! Mycket mat till djuren. Blev en toppensommar ju!

      Radera
  3. Bättre sent än aldrig får man väl säga när det gäller värmen!

    Ha en härlig söndag :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. För naturen har sommaren varit väldigt bra. Vill aldrig mer uppleva en sommar som 2018. Så nu får vi njuta. Ha det fint!

      Radera
  4. Vilka härliga dagar <3 Kan nog inte bli bättre :) och jag njuter av det väder vi har för här är det normalsommar, om man säger så. Helt underbart! Ha det så fint, Anna-lena <3

    SvaraRadera
  5. Blir kanske en kort höst...fast hösten är ju oxå fin. Ha det fint du oxå.

    SvaraRadera
  6. Härligt att värmen kom för alla som tycker om att sola och solbada. Helst befinner jag mig i skuggan, på grund av soleksem. Men värme behövs och vi får hoppas att det får vara så här ett tag till.
    Fortsätt och njut av sommaren.
    Varm kram!

    SvaraRadera
  7. Skuggan är ju varm och go den med, så här års. När det är 30 grader varmt, så är skuggan nog så skön att vara i. Ta hand om dej! Kram!

    SvaraRadera
  8. Jag är väl inte så förtjust i värmen nu precis. Vi har haft 30 grader i skuggan flera dagar i sträck och det är lite väl mycket för min del. Jag håller mig inomhus med alla fläktar på hög hastighet. Värmen får gärna sjunka en 5 grader. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Börjar också tröttna på värmen. Vill ju allra helst ha mellan 20 och 25 grader. Har blvit mycket badat det sista... har inte riktigt bestämt om det ska bli ett par timmar vid och i sjön i eftermiddag.... Blir nog sista för i sommar i så fall. Kram!

      Radera
  9. Ja nu minns man bara värmen, härligt verkar du ha haft har läst lite tillbaka ,-) Det tar lite tid att vänja dig med att ha slutat jobba ,-) Men tror du kommer att gilla det ,-))
    Badväder, här är det hundarna som badar.
    Ha det fortsatt fint KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, och nu blir det snart regn. Vilket ju också behövs. Tycker att du och hundarna kan bada tillsammans. Kram!

      Radera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas