måndag 15 augusti 2022

Jädrans åska!

 En enda plötslig smäll... och där gick modemet. Nytt beställt. Får "snällt" ligga lågt med nätaktiviteter tills allt funkar igen.

11 kommentarer:

 1. Åska här också men jag skriver på mobilen 🌺
  Kram

  SvaraRadera
 2. Suck! Nej, det är inte roligt att blogga med mobilen. Hoppas att du snart får ett nytt modem. Märkligt att modem är så känsliga för åska. Vi har haft fiber sedan 2002, så jag vet inte ens hor ett modem fungerar längre. Ibland är det en fördel att bo i ett flerfamiljshus utanför en storstad;-)

  SvaraRadera
 3. Trist! Jag väntar på nya inlägg. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. (Eller alltid för länge). / Anna-Lena

  SvaraRadera
 4. Så trist! Men hoppas det inte blir värre än så.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Bloggar alltid från mobilen. Det är mycket smidigare när man väl vant sig. Hoppas modemet kommer snabbt. Eval8

  SvaraRadera
 6. Inte roligt alls när sådant händer. Det hände oss också för några år sedan, då familjens alla tre datorer kraschade samma vecka på grund av åskan. Efter det skaffade vi en s.k. UPS, som håller datorn igång trots att Internet har fallerat, så pass lång tid att man hinner stänga av ordentligt utan att någonting förstörs av åskan. Efter det har inget modem gått hädan.

  SvaraRadera
 7. Men vilken otur! Hoppas att det blir snabb leverans så att tekniken fungerar som den ska.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Regnet som vi fick var välbehövligt, men åskovädret hade jag gärna varit utan. Elsa väckte mig, hon är ju så åskrädd, så jag hann att dra ut det som jag brukar dra ut.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Men fy tusan så trist! Jag fasar också för att det ska hända, hoppas att inte åskan går på natten då man inte hunnit dra ur kontakterna...

  SvaraRadera
 10. Tråkigt men tyvärr inte så ovanligt.

  SvaraRadera
 11. Trist, hoppas det läser sig till det bästa!
  Ha det gott!

  SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas