tisdag 20 oktober 2009

Hemma hos handlande hangover

Nu har jag gjort det igen! Fast jag aldrig mer skulle! För jag hade bestämt mig! Visst kan jag gå på "hemma-försäljningspartyn", mest för det rent sociala - men handla på det sättet, det ska jag inte göra mer.
Det är ju DYRT det som säljs, och det händer alltför ofta att det inköpta blir ståendes i något skåp.
Tupperwares utbud har ju varit bra och välanvänt, absolut.Men visst finns det en del burkar som bara är platsupptagande.
Marja Entrich höll sig många år, även om jag till slut fick slänga en del.
Mary Kays krämer står här halvanvända, mest för att de var så dyra, så jag måste ju spara på dem..... och snart är de för gamla....
Nature Own´s nutrition slängde jag för ett tag sedan ett par burkar utav....
Alpnärings salladskrydda och citronmeliss står i halvfulla burkar i skafferiskåpet.

Idag gick jag på "kryddpartyt" för att vara social och för att köpa grönsaksbuljong. Det blev mycket mer. Bland annat ett nytt pulver som ska återställa syra-bas-balansen i kroppen, göra att man får mjukare leder och dessutom att man går ner lite i vikt.... Naturligtvis köpte jag TVÅ burkar av detta universalmedel.
Att jag inte lär mig!!!!!

Fast det är rätt trevligt att gå på de här träffarna..... och faktum är att kvalitéten brukar vara bra på hemförsäljningsprodukterna.
Men ändå, jag hade ju bestämt mig, produkterna är för dyra....
Fast å andra sidan - jag har råd.....
Men ändå....
Tjejen som höll demonstrationen var supertrevlig och bjöd på mycket gott. Hon måste ju få tjäna lite på sitt extraknäck!
Nä, jag får väl tacka nej nästa gång ..... eller, nä........inte ändå....Ännu en vacker höstdag. Stannade till på väg hem från Tranemo och tog några bilder i Nittorp. "Mellankameran" - som alltid är med - tar också fina bilder.

2 kommentarer:

  1. Javisst, är det lätt att köpa saker när man är på "homeparty". Man tror att man behöver mycket av det som visas...särskilt Tupperware har jag haft svårt att motstå...men sakerna tar ju så förtvivlat stor plts i skåpen när man får hem dem. Men jag lär mig aldrig!! Jag har gått och funderat länge på om jag inte skulle ha ett party där de säljer bh och underkläder. Jag har svårt att hitta bra i butikerna. Min dotter var på ett sådant party i våras och alla som var med på det sa att det var riktigt bra. Så jag får nog ringa och boka försäljerskan...snart.

    Snygga bilder du tagit!!

    SvaraRadera
  2. Hör inte till de som handlar en massa på "homeparties". Men en och annan Tupperwarepryl har jag ju. Det är bra grejer som varar länge. Och ett party innebär ftast något gott att äta och trevliga människor att umgås med. När det gäller andra saker som smink har jag mina favoriter. Visst kan jag testa andra, men sen går jag oftast tillbaka till favoriten.

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas