söndag 9 maj 2010

Elände Elfsborg


Elfsborg ha tappat stinget. Det är ju så att fotboll går ut på att göra mål, och det funkar inte riktigt för laget. När nu också Denni Avdic blivit skadad, så känns det som om tåget till toppstriden gått för i år.

Funderade på detta Elfsborgstillstånd under det att jag bredde mina kvällsmackor. Jag har haft min klass i fyra år, Magnus Haglund har haft sitt Elfsborg under sex år. Vi har gjort många fantasiska saker tillsammans, jag och min klass, och under min coaching har en fantastisk utveckling skett. Det känns som vi kommit till vägs ände nu, att eleverna mina behöver nytt blod, nya tankar, nya utmaningar för att komma vidare. Och faktum är att jag behöver det samma.

Tror att det på samma sätt med Elfsborg. Man kan varandra utan och innan och nu behövs ny inspiration och nytt tankesätt. Haglund har gjort ett jättebra jobb, precis som jag har gjort, men vi får lämna över och ta nya tag. Hoppas att Elfsborgsansvariga inser detta och byter coach under det långa sommaruppehållet.

Har ägnat dagen åt foton. Photo Story är bara så kul. Svea, som valde att avstå festen igår, ville gärna se alla bilder, så jag tog datorn och åkte upp till henne. Så kunde hon också vara med på festen, så här i efterhand.

Äntligen blev det en någorlunda lång promenad i eftermiddags. Det har varit så mycket på sistone, så det var över en vecka sedan sist.

Kamerorna lämnade jag hemma, så jag kunde inte dokumentera att våren faktiskt kommit en bit på väg. De utslagna kabbelekorna talade för det. Göken hade hörts här igår. Björkslyet var helt utslaget på sina ställen. Gullvivorna blommar i rabatten.

En lång vår blir det på detta sätt.... Helt OK för mej... en för varm vår är så krävande både fysiskt och psykiskt. Nu kan man ta det lugnt ..... måstena får vänta.

2 kommentarer:

  1. Kloka tankar om att måsten tar vi sedan...
    Elfsborg, Elfsborg....säger jag bara, kom igen nu och orka kämpa på det vänder så småningom...

    Fint att visa bilder på datorn. Jag gjorde samma sak för svärmor idag med Stinas resebilder. Nu var farmor med i resan tyckte hon =)

    SvaraRadera
  2. Tråkigt att Elfsborg inte vinner. För er i alla fall, som tillhör fansen. Som ni vet, bryr jag mig ite om fotboll. Photo Story är väl kul. Det blir så bra nästan hur man än gör. har inte hört göken än och inte sett några kabbelekor. Men björkarna slår ut mer och mer och liljekonvaljerna har knoppar. Ha en bra kortvecka!

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas