lördag 15 maj 2010

Trött tant


Oj, vad den fuktiga värmen tröttar. Är bara helt slut, orkar ingenting idag. Har planterat några nya växter i spannen på trappan, och det räckte för idag.

Igår firade vi C-Es 57e födelsedag genom att åka till stora Borås och shoppa, äta ute och se på bio. Det är så sällan man är på bio, och då får man ta vad som bjuds. "Bounty Hunter" hette filmen, typisk amerikansk, underhållande men lämnar inga bestående tankar.

Hade fått ett SMS från Kapp Ahl som lovade 25 % på allt man handlar. Och naturligtvis går man på det... och handlar sån´t som man knappast behöver. Men det är ju kul med lite nytt.... trots att hela vårgarderoben som kom fram igår, känns ganska så ny....

Skulle vilja ha en klänning, kort ärm, v-ringad med krage, längd till knät .... men det finns inte. Antingen är det baraxlade längre klänningar eller så är det tunikor, som räcker mej till halva låret. Egentligen skulle man sy själv, undrar om det finns mönster till min "drömklänning"... få se till sommarlovet.... Konstigt, det borde väl finnas mer "tanter" som vill ha en riktig klänning....

Borås är ju en riktig skulpturstad, tack vare konstmuseets chef... tror han heter Hans Persson.

Idag kunde man läsa att den hästiga hunden som jag fotade när jag var i Bs, förra onsdagen låg i två delar. Varför måste man bara sabba.... fattar inte att någon kan må bättre av det... trots att man i grunden mår riktigt dåligt.
Idag blev det kort.... ny ska jag lägga mig på sofan och kolla på fotboll.

2 kommentarer:

  1. Tyckte det var skönt att äntligen komma ut och gräva lite. Var riktigt duktig idag. Planterat lite också och skolat om. Då kan man slänga sig på soffan med gott samvete.

    SvaraRadera
  2. Jag har inte gjort så mycket i min trädgård än, vi ska ändra om lite i den. Så först måste våra hjälpredor komma och göra grovjobbet, sedan kan vi planera trädgården på allvar...

    Måste stanna till i Borås någon gång, oftast flyger jag förbi till olika ställen i dess närhet. Men nu får det bli ett stopp och se allt det vackra i konstväg.

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas