tisdag 4 maj 2010

Kass k-muskel


K-muskeln funkar inte. Den är helt orkeslös och till ingen nytta. Antagligen beroende på oträning. Men jag klarar inte träningen, jag ger upp så fort det tar emot det minsta. Egentligen borde jag söka hjälp för K-muskelns orkeslöshet. Detta kan inte vara normalt. Undrar vilken åkomma som ligger till grund för denna katastrofalt dåliga muskel. Finns det nå´t annat än dålig/ obefintlig träning ... eller ligger också arv och miljö bakom? Kemisk obalans i kroppen...?

Vad finns det för människor som kan avhjälpa mina problem. Tror inte det är något för läkarakuten.... Finns det någon K-akut?

Vissa dag är värre än andra. Som idag t.ex. När jag avslutat dagens elevarbeten klarade jag mig inte längre. Frestelsen fanns för nära, nämligen i katederlådan. Inköpt för att ha en roll i Roy och Rogers mack... men så blev det inte. Jag föll för en likadan frestele för någon vecka sedan. Det finns ännu två kvar ....Hjälp mej att bli av med dem.

När K-muskeln blir riktigt slapp, så finns det inegn hejd på vad den kan ställa till. Väl hemkommen så gick jag lös på frysen, och hittade något som ovan nämnda muskel inte på något sätt försökte avstyra.

Jag vill inte vara mitt eget offer, snälla hjälp mig, hur ska jag göra för att få en riktigt hård, motståndskraftig Karaktär-muskel?

2 kommentarer:

  1. Hahaha, du är bara för rolig!! Jag har också ofta problem med ovan nämnda muskel. Det är inte lätt att träna den ska jag säga...men bara man inte går omkring med ångest efter intagandet så tycker jag väl att det är ok att leva det goda livet...Man tuggar ju till det själv ...så att säga =))

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Lol! Den muskeln känner vi till. Bäst att inte ha något lager av frestelser. Eller kan man ha ett lager med nyttiga frestelser.

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas