lördag 19 december 2009

Frostiga foton














Tolv minusgrader. Vindstilla.Termokläder. Kamera med stora objektivet på.Promenad. Frostbitna kinder. Solnedgång. Nyfikna valackar. Nymåne. Snökristaller. Jag tycker bättre om vintern än vad jag tidigare trott!






4 kommentarer:

  1. Vackra bilder från en vacker dag. Jag har varit i Varberg, där var faktiskt vindstilla men kallt...jag beundrar de som stod på torget idag...

    Nu är det köttbullar och strykning som gäller innan dukarna ska på och pyntet fram =)

    SvaraRadera
  2. Helt underbara bilder! Var ute med hunden på förmiddagen men glömde kameran. Nu bara måste jag köpa mig en ny. Kanske skatteåterbäringen räcker till den.

    Har fått hem äldste sonen från snökaoset i Skåne. Ska göra julgodis imorgon, knäck, mozartkulor (minnen från min tid i Österrike) och något mer.

    Ha det skönt och njut av lovet.

    SvaraRadera
  3. Mozartkulor... mmmm...det var långesedan jag gjorde .... och en så ohändig person som jag får dem inte alls runda.... det får bli lie kakor i morrn och lite odistillverkning på tisdag-onsdag.
    Ja just det ... du jobbar ju ...... : ) : ((

    SvaraRadera
  4. Jag har rationaliserat min mozartkulstillverkning. Använder ischokladformar. En liten tesked smält mörk choklad i botten. Tryck dit en kula, rund eller inte, skruva lite så att choklad går upp på sidorna, ös på lite mer choklad ovanpå och garnera med några silverkulor el likn. Klart. Smidigare än trilla och doppa. mindre kladd också. Lycka till!

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas