måndag 8 mars 2010

Schoolovisionslut - Schoolovisionstart


Visst kändes det som om Schoolovision 2009 genererade lite väl mycket......Resa till London, resa till Sevilla och idag besök av Ann-Marie från Internationella programkontoret i Stockholm. Andra celebra gäster, som t.ex vår utvecklingsledare, kom också på tårtkalas. Reportrar från både BT och Värnamo Nyheter var på plats, men tackade nej till tårta....

Kul har det varit .... men tanken har flera gånger slagit mej: Jag har gjort jättebra saker som inte fått någon uppmärksamhet alls, jag halkade in i e-twinningsammanhang ( och Schoolovision) på ett bananskal - och genast omgavs jag med stjärnglans. Men sån´t är väl livet, tillfälligheter och rätta kontakter avgör mycket.

Idag kändes det som om vi satte punkt för Schoolovision 2009, i och med att Ann-Marie kom från Stockholm och fyra tårtor levererades från Bernts konditori i Gnosjö. Två tårtor till barnen som jobbat och jobbar med Schoolovision och två tårtor till pedagoger och annat skolfolk, som fick lyssna till en väldigt trevlig eftermiddagsföreläsning av Ann-Marie.

Samtidigt var det ett avstamp för Schoolovision 2010. Juan och Coline kom med pianofingrar respektive filmkamera från kulturskolan. De imponerades över hur bra Macken låter när barnen sjunger den. Barnen imponerades över hur bra pianot lät, är Juan satte fingrarna på det...

Vi har bestämt datum för inspelning i studio och för filmande på mack ( vi hoppas få komma till macken i Grimsås och ta några bilder) samt för den dans som ska framföras i refrängerna.


Tårta två dagar i följd, och tårtrester till i morrn. En del tycker att det är ett förkastligt sätt att leva. Jag tycker att det är gott. Men det kändes extra bra med ett spinningpass idag.... min gamla kropp hade verkligen gjort sig förtjänt av det!

5 kommentarer:

 1. Det var intressant eftermiddag och goda tårtor. Verkar vara jättekul med e-twinning men det blir liksom inte av att jag börjar:=)Inga dåliga resmål hon pratade om, Svalbard till hösten hade varit toppen!

  SvaraRadera
 2. Man ska fira allt som går att fira. Det är ni värda. Lycka till med nästa projekt!

  SvaraRadera
 3. Det är bara att säga ett stort grattis till er alla. Men mest till dig som drar det tunga lasset och som är inspirationens mästare!!
  ni är värda all uppmärksamhet, och det ska bli roligt att läsa VN om er.

  Svalbard som Camilla skriver om verkar intressant!!

  ha de gott och njuuuut av uppmärksamheten =)

  SvaraRadera
 4. Gå in på Programkontoret "res och lär" så kan ni också söka!!

  SvaraRadera
 5. Det är bara att gratulera Dig och dina elever till allt som har hänt. Du har ju satt Grimsås på kartan.
  Ser fram emot nästa projekt.
  Hälsningar Margareta

  SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas